• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mokken en bekers
Mokken en bekers

Mokken en bekers bedrukken?

Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende mokken. Een mok komt u overal wel tegen en iedereen heeft er wel een thuis staan. Om die reden vormt een mok een hartstikke leuk relatiegeschenk. De mokken kunt u bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Mokken bedrukken


Welkom op de pagina met de goedkoopste en populairste mokken van dit moment! Deze selectie bestaat uit de best verkochte mokken en zijn zeer scherp geprijsd. We hebben bewust het assortiment zo beperkt mogelijk gehouden, zodat u makkelijk een keuze kan maken. Echter is de kans zeer groot dat wij de juiste mok voor u hebben. Kies een product en bestel eenvoudig via onze website!


Waarom mokken?

Mokken worden elke dag weer uit de kast getrokken voor een kopje koffie. Thuis, maar ook op de werkvloer. En wat te denken bij horecabedrijven. Mokken zijn overal te vinden. Als bedrijf kunt u hier uw voordeel mee doen. Met bedrukte mokken kunt u meerdere activiteiten uitvoeren. U kunt ze voor uw eigen bedrijf gebruiken, voor in de bedrijfskantine bijvoorbeeld. Ook kunnen de mokken met bedrukking worden uitgedeeld of gewonnen kunnen worden met verschillende winacties. Meestal geldt: Hoe creatiever het idee, hoe beter het effect! Het is natuurlijk altijd leuk om iets te ontvangen, maar er kan ook een ervaring wordt gecreëerd.


Specificaties verschillende mokken

Omdat wij zoveel verschillende mokken hebben is er keuze genoeg, keuze genoeg om de perfecte mok te kunnen bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld mokken waarbij je op de mok kan schrijven met een krijtje, mokken met een lepel in het ‘oor’ van de mok en mokken die we helemaal rondom kunnen bedrukken. Al met al genoeg keuzes voor de perfecte promotie of relatiegeschenk aan uw zakenpartners.


Het bedrukken van mokken

De mokken zijn keramisch en zijn daardoor makkelijk te bedrukken. Ze zijn van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden. De mogelijkheden van de opdruk zijn eindeloos. Een logo, slogan, tekst, foto, het kan allemaal! Het enige wat u hoeft te doen is een bestand aanleveren bij u bestelling. Dit kan via mail of simpel via de website.