Gepersonaliseerde mokken, mokken bedrukken met uw eigen logo

Shop bij ons voor gepersonaliseerde koffiemokken bedrukt of gegraveerd met uw foto, logo of tekst. Onze unieke selectie omvat diverse soorten mokken, allemaal tegen lage prijzen die u echt zult waarderen. Bedrukte mokken zijn geweldige promotieartikelen, ze hebben een positieve impact op uw bedrijf en zijn perfect geschikt voor speciale gelegenheden. Uw bericht zal resoneren en tot leven komen telkens wanneer een van uw bedrukte mokken wordt gebruikt. Mokken bedrukken is onze specialiteit en we leveren ze in bulk, dit garandeert lage inkoopprijzen. Ook bieden we hierbij gratis verzending aan.

Ga eens na hoeveel thee en koffie de gemiddelde kantoormedewerker consumeert. Promotionele koffiemokken zijn een van de meest waardevolle producten in commerciële branding. Ze zijn niet alleen zeer effectieve advertentietools, ze zijn ook duurzaam, goedkoop, cross-demografisch en maken een goede indruk op consumenten. Dus waarom zou u uw gepersonaliseerde keramische koffiemokken bij ons bestellen? Laten we het opsplitsen. 
 

Grote waarde 

 
Onze duurzame materialen en stijlvolle mokontwerpen maken ons van grote waarde in de branche.
Of u nu een restaurant eigenaar bent die op zoek is naar goedkope bedrukte mokken in verschillende soorten en maten, of een bedrijfsorganisatie die op zoek is naar een kleine batch om uit te delen onder werknemers, wij bieden u gegarandeerd lage prijzen om ervoor te zorgen dat u waar voor uw geld krijgt. Of je nu kiest voor klassieke keramische mokken, gepersonaliseerde koffiereismokken of moderne mokken, onze belofte is kwaliteit en waarde te geven aan elke bestelling.
 
 

Uiterst duurzaam

Bij Zintuig.nl gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Dat wil zeggen, onze op maat gemaakte mokken zijn geschikt voor consistent of dagelijks gebruik. We begrijpen dat u zoveel mogelijk indrukken wilt maken, daarom gebruiken we niet-metalen kleimaterialen die zijn uitgehard door warmte. Dit betekent dat uw gepersonaliseerde keramische mokken in een commerciële keuken kunnen worden gewassen en de hele dag door vaak worden gebruikt. Ze vervagen niet of zien er vervaagd uit. 
 

Stijlvol

Duurzaamheid is slechts een deel van de vergelijking. U wilt ook dat uw mokken er stijlvol uitzien en zich onderscheiden van de anderen op het droogrek, toch? Gelukkig is keramiek aantrekkelijk genoeg om je gepersonaliseerde mokken er stijlvol, decoratief of professioneel uit te laten zien - wat uiteraard de bedoeling is van je eigen mokken bedrukken. 
 

Gevarieerd

We bieden je zoveel variatie en opties dat je ongetwijfeld de perfecte mokken vind om de boodschap van je merk over te brengen. Mokken bedrukken heeft oneindig veel variatie dus er is altijd wat voor uw bij, er is niets dat we niet kunnen aanpassen en tot aan de deur kunnen bezorgen. Bekijk onze op maat gemaakte mokken voor het soort promotionele koffiemokken met logo waar uw publiek graag hun handen omheen zal slaan. Er is voldoende ruimte voor slagroom of wat je maar wilt toevoegen. Onze bulk koffiemokken zijn ook verkrijgbaar in een spectrum van verschillende maten, variërend van 2 tot 28 oz.

Als u op zoek bent naar iets anders, hebben we ook geschenkwaardige gepersonaliseerde
koffiemokken met kleine keramische lepels (lepelmokken) die netjes in het handvat passen. Deze maken prachtige winkelartikelen, relatiegeschenken en merchandise van lunchrooms, waardoor uw merk nog meer opvalt.
 

Ergonomisch

Als het gaat om het maken van de perfecte kop koffie, is de grootte en vorm van uw mok van belang - vooral in de voedingsindustrie. Onze op maat gemaakte mokken zijn zorgvuldig uitgekozen door een team van professionals die zich richten op ergonomisch ontworpen details zoals de vorm van de handgrepen en de randdikte, om een ​​optimaal comfort voor onze klanten te garanderen. Onze goedkope koffiemokken zullen uw bedrijf zeker doen opvallen!


Volledig gepersonaliseerd 

Wilt u uw bedrijfslogo, grafisch ontwerp of foto op mokken bedrukken? Geen probleem, dat kunnen 
we!. Met een verscheidenheid aan druktechnieken voor tekst of afbeeldingen kunnen we bijna elke design aan en krijgt u precies wat u wenst. Stuur ons uw wensen en dan kijken we wat we voor u kunnen doen. Neem gerust contact op met ons!
 

Makkelijk te bestellen

Het bestellen van verschillende mokken bij Zintuig.nl is eenvoudig en gemakkelijk. Zoek in de selectie op onze site, selecteer de mokken naar wens, pas de hoeveelheid aan en selecteer het aantal drukkleuren en de druktechniek, weet u niet precies wat te kiezen dan geen probleem! We helpen u hier graag bij, ieder z’n vak natuurlijk! Upload uw logo en zet de bestelling door. Binnen een paar uur ontvangt u van ons de orderbevestiging en dan gaan we aan de slag met uw drukproef. Dan ziet u precies hoe uw artwork op de mok komt te staan. Hier kunt u ten alle tijden nog wijzigingen in aanbrengen.
 

Bestel vandaag nog online

Bij Zintuig.nl begrijpen we de waarde van promotionele mokken en we willen u helpen een krachtig ontwerp te maken dat uw bedrijf helpt groeien. We hebben duizenden mokken van hoge kwaliteit geleverd en onze lovende recensies spreken voor zich. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling van mokken. Ons doel is om al onze klanten 100% tevreden te stellen.
 
Neem vandaag nog contact met ons op via onze site zintuig.nl of via mail op sales@zintuig.nl. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via nummer: 035-6956000. Ons team staat klaar voor u!
02-06-2020 door